Švédkám sice podlehly, už ve středu se Černí andělé chystají na Porubu
Foto: Jan Pimper
Sport

Most - Víc než síla soupeře drtí momentálně mostecké házenkářky zranění a nemoci. Tak početnou marodku u Černých andělů dlouho nepamatují.

„Jsem tu přes dva roky a nikdy jsem nezažil, že bychom se museli potýkat s tolika výpadky hráček,“ komentoval aktuální situaci trenér mosteckého týmu Peter Dávid. Oslabení Černí andělé se sice pokoušeli vzdorovat nepřízni osudu a nastoupili v neděli 4. února doma proti silnému soupeři ze švédského Höörs, nakonec mu ale na domácí půdě podlehli 19:31. „Bohužel, tolik výpadků v sestavě už nedokážeme vykompenzovat. Dnes jsme doslova vytáhli tři hráčky z postele, stačí nám to ale jen na určitý časový úsek v zápase, po který dokážeme se soupeřem držet krok,“ vysvětlil trenér.

Navíc mostecké hráčky nemají mnoho času na sbírání sil, už ve středu 7. února je čeká v mostecké sportovní hale další zápas, tentokrát předehrávka MOL ligy proti silnému týmu Poruby. „Kromě dlouhodobě zraněných Markéty Jeřábkové a Michaely Borovské jsme v utkání proti Švédkám přišli o další z hráček, Veroniku Šípovou, u které je podezření na vážné zranění kolene. A otazník visí i nad startem dalších hráček, například Petry Maňákové, která nemohla nastoupit ani v neděli,“ doplnil Peter Dávid.

I přes nepříznivou situaci ale zbytek týmu podává velmi sympatické výkony a do každého zápasu jde s maximálním nasazením. Jak se bude Černým andělům dařit ve středečním střetnutí s Porubou, se můžete do mostecké sportovní haly přijít přesvědčit na vlastní oči. Zápas začíná od 18:00 hodin.

(pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru