OBRAZEM: Mladé házenkářky po delší době opět na domácí palubovce
Foto: Jiří Maršík, trenér mládeže DHK Baník Most
Sport

Celkem dvacet mladých házenkářek DHK Baník Most, rozdělených do dvou družstev se v neděli prezentovalo na domácí palubovce v Lize Ústeckého kraje mladších žaček.

V minutáži 25 minut na utkání, které vždy začíná osobní obranou po celém hřišti, se oba týmy kromě zápasu mezi sebou utkaly s družstvy Spartaku Ústí nad Labem, SK Bílina a TJ Sokol Lázně Kynžvart.

1004hazena 2

"Pohodový turnaj, ve kterém se nepočítají výsledky, proběhl jako vždy v přátelské atmosféře, hráčky všech týmů se na palubovce dostatečně vyžily a nebýt nešťastného zranění jedné Bílinské házenkářky, bylo by vše na jedničku. Ale při každém sportu, nejen při házené se takové nešťastné události stávají," okomentoval akci trenér Jiří Maršík.

1004hazena 3

"V samotném závěru opět poděkuji všem našim mladým Andílkům, kteří se v neděli na hřišti proháněli, za předvedenou hru. Všem, kteří je z hlediště přišli podpořit a všem, kteří pomohli z hladkým průběhem této akce," dodal trenér.

1004hazena 4

Složení týmu v černých dresech: Barbora MÍLOVÁ – brankařka, Anna CHALOUPKOVÁ, Justýna JANDEROVÁ, Lucie PÁRTHOVÁ, Kateřina BOŘÍKOVÁ, Karolína MOCKOVÁ, Hana DOLEČKOVÁ, Anna MARKOVÁ, Adéla NOVOTNÁ a Adriana KVAČKOVÁ.

Složení týmu v oranžových dresech: Sára STIBOROVÁ – brankařka, Tereza BURIÁNKOVÁ, Natálie VALOUŠKOVÁ, Kateřina DOČEKALOVÁ, Natálie VOSTÁRKOVÁ, Anna BECHYŇSKÁ, Nikola LICKOVÁ, Katka PROCHÁZKOVÁ, Ktistina BALÍNOVÁ a Vendula ADAMCOVÁ.
Trenér: Jiří MARŠÍK. Asistenti trenéra: Jan MAREK a Miroslav ŘÁDA.

1004hazena 1

5x foto: Jiří Maršík, trenér mládeže DHK Baník Most

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru