Most - Hned trojnásobnou porci házené si mohou fanoušci užít během tohoto týdne. Jako předkrm jim můžou posloužit dvě utkání dorosteneckých týmů Černých andělů. Ty totiž už ve čtvrtek 12. dubna nastoupí v mostecké sportovní hale shodně proti soupeřkám ze Slavie Praha.

Mladší dorostenky rozehrají své utkání v 17:00 hodin, starší dorostenky vyběhnou na palubovku mostecké sportovní haly v 19:00 hodin.

Vrcholem ale bude jednoznačně utkání ženského A týmu Černých andělů, který v sobotu 14. dubna hostí Olomouc. A čeká se hodně zajímavé utkání, protože mostecké hráčky by si v případě vítězství mohly na krk po pěti letech pověsit medaili za vítězství ve společné česko-slovenské lize. Olomouc ale nedá svou kůži lacino, protože chce zasáhnout do bojů play-off o český titul.

„Pro nás je sobotní zápas vlastně první mečbol v boji o interligové zlato a my bychom jej rádi využili. Větší náboj už toto utkání mít asi ani nemůže, protože oba týmy moc dobře vědí, o co se hraje,“ uvedl mostecký trenér Peter Dávid.

„Vyhrát MOL ligu pro nás na začátku sezony nebyla jednoznačná priorita, ale když se situace vyvinula tímto způsobem, rozhodně toho chceme využít. Máme výhodu domácího prostředí, a pokud fanoušci ve sportovní hale vytvoří stejně úžasnou atmosféru jako v zápase proti Michalovcům, věřím, že se jim budeme moci odměnit interligovým titulem už po tomto utkání,“ doplnil trenér.

Zápas mezi Černými anděly a Olomoucí začíná v mostecké sportovní hale v sobotu 14. dubna od 18:00 hodin.

Autor: Jan Pimper

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru