Černí andělé vyzvou Olomouc na domácí půdě už v pátek
Zápas začíná v mostecké sportovní hale v pátek 4. května od 19:00 hodin.
Sport

Most - Fanoušci mosteckých házenkářek si užijí semifinálový souboj Černých andělů s Olomoucí už v pátek 4. května.

Mostecké házenkářky chtějí i letos získat český titul a do semifinálových bojů vstoupily velmi dobře, když v prvním vzájemném střetnutí v Olomouci vyhrály 29:23. Už v pátek mohou sérii, která se hraje na dva vítězné zápasy, definitivně rozhodnout.

„V semifinálových soubojích hraje roli hlavně trénovanost a sportovní forma obou týmů. V tomto ohledu jsme na tom myslím velmi dobře a jsem rád, že jsme to dokázali předvést už na soupeřově palubovce. Předpokládám, že i v domácím prostředí dokážeme dostat soupeře pod tlak. Roli samozřejmě hraje i sebedůvěra hráček po prvním vyhraném souboji. Samozřejmě, že každý zápas je jiný, takže musíme být obezřetní, nic rozhodně neponecháme náhodě a určitě podáme takový výkon, abychom uspokojili i náročné fanoušky mostecké házené. Rozhodně bychom je tímto chtěli do mostecké sportovní haly pozvat,“ uvedl Peter Sabadka, asistent trenéra Černých andlěů.

Cílem Černých andělů je ukončit semifinálovou sérii už v pátek, v případě porážky by se rozhodující zápas hrál v sobotu opět v Mostě.

Zápas začíná v mostecké sportovní hale v pátek 4. května od 19:00 hodin.

(pim)

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru