Modřany - Starší žačky KNH Litvínov jako vítězky oblastního přeboru postoupily na nejvyšší turnaj národní házené, na Mistrovství ČR v Modřanech. Na tomto turnaji se o víkendu proti sobě postavilo šest nejlepších týmů ze všech oblastí České republiky a bojovaly o titul Mistra.

Litvínovská děvčata nastoupila hned na první zápas turnaje proti středočeskému Březnu a zvítězila. Další dvě utkání s týmy Přeštic a Draken Brno se bohužel holkám nevydařila a prohrály. Poté zabojovaly a porazily Krčín z východních Čech. Poslední zápas byl boj o třetí místo, ale hráčky ze Studénky předvedly skvělý výkon a vyhrály. KNH Litvínov si tak z Mistrovství ČR přivezl 4. místo.

„I když se nám nepovedlo vybojovat medaili, toto Mistrovství se mi moc líbilo.Holky ukázaly, že jsou tým, že makají a nevzdávají se do poslední minuty. I přes menší zranění dál pokračovaly, pomáhaly si. Víkend si užily jako dobrá parta. Teď musíme pokračovat a připravit se na další sezónu“, vyjádřil trenér své pocity. Obránkyně Natálka Stará byla zvolena druhou nejlepší obránkyní turnaje. Velké poděkování patří i fanouškům (rodičům) hráček za bezvadnou atmosféru na hřišti i mimo něj.

Sestava:

  • Brankářky: Zvěřinová Eliška, Moravcová Lucie
  • Obránkyně: Prantová Patricie, Stará Natálie, Kočí Barbora, Andělová Eliška, Gažůrová Ema
  • Útočnice: Mošničková Leona, Gálová Hana, Puffová Klára, Petránková Karolína, Kováčová Justýna
  • Trenéři: Hojer Petr, m.n.h. Bilohuščínová Zdeňka
REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru