Máte chuť na pizzu? V Mostě si ji objednejte v Hospůdce Dřevák. Stojí 99 až 119 korun a je skvělá
Máte chuť na pizzu?
Zajímavosti

Most - Rozhodnutí vlády České republiky týkající se mimořádných opatření v souvislosti s nouzovým stavem v ČR kvůli pandemii koronaviru postihlo také mosteckou Hospůdku Dřevák.

Zde se lidé rádi zastavovali na občerstvení na svých procházkách po areálu Benediktu. Milovníci dobré hudby sem zádi zavítali na některý ze zajímavých koncertů, které zde pravidelně pořádají vždy od jara do podzimu.

Nyní ale musí být restaurace zavřená. Avšak místní personál nelení. „Ihned po vyhlášení opatření o uzavření restaurací v Česku jsme se rozhodli aspoň pomáhat, protože nejsme zvyklí sedět s rukama v klíně. Nedostávalo se roušek, tak jsme se rozhodli nějaké ušít a rozdat. Zejména zdravotním sestřičkám a prodavačkám,“ uvedla Milly Honsová, majitelka Hospůdky Dřevák a také zpěvačka kytarového mága Michala Pavlíčka.

Jenže je nutné platit nájem a z něčeho žít. V Hospůdce Dřevák si lidé při svých posezeních rádi objednávali i místní domácí pizzu. Lahodnou, křupavou, s čerstvých surovin. Tak se zrodil nápad, péct nyní pizzu ve velkém a nabízet její rozvoz po Mostecku.

  • Máte-li chuť na skutečně dobrou pizzu, objednejte si ji nyní v Hospůdce Dřevák. Dovezou Vám ji až domů denně od 12 do 21hodin. Stačí zavolat na telefonní číslo 704 121 511.

V nabídce jsou dva druhy pizzy šunkové, dále Hawai, sýrová, salámová, Carne, žampiónová, tuňáková, bramborová, dva druhy špenátové a Simoni, všechny mají průměr 32 cm. Ceny se pohybují od 99,- do 119,- Kč. Za krabici zaplatíte 10,- Kč. Rozvoz po Mostě je zdarma.

Více informací najdete zde.

Nabídka pizz z Hospůdky Dřevák:

 0104pizzadrevakmenu

Pro objednání volejte 704 121 511

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru