VIDEO: Aquavinyl - Koupelna v paneláku může již za 5 dnů zářit novotou. Bez hluku a stavebního povolení
Koupelna v paneláku může již za 5 dnů zářit novotou.
Zajímavosti

Most - V těchto dnech sice naše životy neběží tak jak bychom chtěli, ale přesto v nich můžeme najít i nějaké pozitivum. Například máme více času na sebe a svoji rodinu a máme víc času přemýšlet. Třeba o tom, jak vylepšit své bydlení. Pokud nejste spokojeni s vaším starým bytovým panelákovým jádrem, máme pro vás skvělé řešení.

Krásnou a dobrou náladu do vašich domovů přinese společnost Aquavinyl. Díky dobré ceně, moderním materiálům a vyspělým technologiím lze mít krásnou panelákovou koupelnu i bez bourání a velmi rychle.

Na český trh přišlo revoluční řešení AQUAVINYL. Vaši panelákovou koupelnu za pár dní změní k nepoznání díky speciální metodě AquaVinyl. Jde o u nás nový materiál, jenž se ve světě těší velké oblibě. Je voděodolný a lehký a nikterak nezatíží statiku domu. Je i velmi flexibilní, takže AquaVinyl bude novým, dokonale padnoucím kabátem pro jakoukoliv panelákovou koupelnu. Díky velkému výběru vzorů si koupelnu můžete sladit přesně v barvách, které máte nejraději.

Nehlučná rekonstrukce bez nutnosti stavebního povolení

Při rekonstrukci koupelny pomocí metoda AquaVinyl nedochází k větším stavebním úpravám, takže není zapotřebí povolení stavebního úřadu ani družstva nebo dalších vlastníků bytových jednotek.

Pracovníci firmy odmontují a odvezou starou sanitární techniku a stávající umakartové jádro pokryjí metodou AquaVinyl ve vámi vybraném dezénu. Pak namontují podle vašeho výběru novou vanu nebo sprchový kout. Stávající a mnohdy nevyhovující osvětlení nahradí moderní napínaný podhled s úspornými led pásky.

Kolik rekonstrukce s krytinou AquaVinyl stojí?

Rekonstrukce panelákové koupelny s metodou AquaVinyl stojí zhruba třetinu ceny běžné kompletní stavební přestavby koupelny. S AquaVinyl pořídíte novou koupelnu v řádech několika desítek tisíc korun.

Podívejte se na video, jak celá rekonstrukce metodou AquaVinyl probíhá:

https://www.youtube.com/watch?v=j1UcqLK_e8s

Více informací najdete na webu Aquavinyl nebo na Facebooku. Pro rekonstrukci vaší panelákové koupeny volejte na tel. +420 607 332 699, nebo pište na mail: Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru