Tramvaje a autobusy mostecké MHD dostaly na předek vozidel roušky. Víme proč
Rouška na jedné z nových tramvají. Foto: DPmML
Zajímavosti

Mostecko – Jako poděkování cestujícím, kteří nosí poctivě roušky při cestování městskou hromadnou dopravou, změnil dopravní podnik vzhled předku svých vozidel.

„Oblékli jsme roušky autobusům a tramvajím, děkujeme tím všem, kteří nynější těžkou situaci pochopili a pomáhají bojovat proti viru,“ uvedl ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova Daniel Dunovský. „Chtěl bych poděkovat i všem našim zaměstnancům, kteří v těchto těžkých podmínkách zajišťují městskou hromadnou dopravu, ať už jde o řidiče či o dílenské zaměstnance,“ řekl ještě Dunovský.

„Nesmíme totiž zapomínat, že jsme v tom společně. I proto roušky na vozidlech doplňuje hashtag #jsmevtomspolečně,“ Dunovský.

Dopravnímu podniku se také snaží pomoci mnoho lidí i organizací. „Chtěl bych poděkovat zejména našim akcionářům městům Litvínov a Most a v neposlední řadě také Ústeckému kraji za výraznou pomoc,“ dodal Dunovský.

0804rouskytramvaje2

Jsme v tom společně, připomíná nápis u roušky na autobusech. Foto: DPmML

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru