Velký bar, velká nabídka, velké plány. V Mostě je otevřen nový Barrel bar. První dojmy jsou: „Super!“
Foto: Barrel bar
Zajímavosti

Most - „Říkal jsem si, že v Mostě není žádný pěkný bar, kam zajít na opravdu dobrý a poctivý drink. Kde si lidé mohou pochutnat na světově známých koktejlech, kde se kvalitní drink snoubí s kulturou a zážitky. Tak jsem si řekl, že jeden takový vytvořím.“ Tato slova nám sdělil spolumajitel nového Barrel baru, který najdete na třídě Budovatelů v Mostě.

Barrel Bar otevřeli teprve před dvěma týdny a první reakce zákazníků zní: „Je to tu super!“ Najdete ho v podzemí budovy bývalých Báňských staveb v Mostě, dnes známé jako Business centrum.

Už vstup k baru vás zaujme a láká vejít dovnitř. Hlavní dominantou baru je industriální styl, nechybí barely, z toho dva zlaté, které fungují jako vnitřní osvětlení, a které majitele motivovaly k vytvoření názvu baru. Na zdech visí fotky amerických filmových a hudebních ikon. „Zakládáme si na americké kultuře a obdivujeme ji, proto jsme ji zařadili do stylu našeho baru. V budoucnu chceme naši nabídku také rozšířit o kuchyň a i zde se chceme inspirovat Amerikou. V nabídce budou food truck jídla, která se velmi dobře k pití hodí,“ uvádí Pham, spolumajitel baru.

Ochutnáte tu spoustu drinků a na čtyři desítky míchaných. Z toho desítku míchaných nápojů je signature od head barmana Miroslava Čvančary, jenž je i provozním baru. Nabídku vlastních drinků barman hodlá rozšiřovat. Jistě to ovlivní chuťové pohárky a poptávka i chuť na změnu ze strany zákazníků. Ti se tu nudit, co se týká sortimentu nabídky, rozhodně nebudou.

2606barrelbar2

Nejen dobré pití je to, co vás do tohoto baru zláká. Chystají tu zákazníkům nabízet také zajímavé i alternativní hudební zážitky. Plánují tu jazzové večery, uslyšíte tu hrát pianistu, trumpetistu s netradičním doprovodem, těšit se můžete i na 3D kapelu a možná tu potkáte i známé komiky ze Stand up comedy show.

Máte chuť si vychutnat dobrý drink na čerstvém vzduchu? K tomu můžete využít terasu. Ta zatím nabízí dva stoly po dvanácti místech, ale bude se ještě rozšiřovat.

Nyní se ještě rekonstruuje salonek, jehož budete moci využít pro soukromé oslavy nebo třeba pro firemní večírky.

„Chceme toho zákazníkům ukázat opravdu hodně. Zakládáme si na kvalitní a kompetentní obsluze, na kvalitě a správném obsahu ve správném poměru námi nabízených drinků. Budeme rádi, když se náš bar stane opravdu dobrým útočištěm pro každého, kdo chce vypnout, relaxovat, pobavit se a zažít něco zajímavého. Pokud se nám podaří i pozvednout popkulturu pití alkoholu na Mostecku, bude to pro nás velkou odměnou,“ dodává Pham.

Jaký je vlastně současný trend v alkoholických míchaných nápojích? Podle Phama je hlavní složkou drinku jeden druh alkoholu, a na něm se nápoj dále staví. Chuť alkoholu je pak v drinku dalšími přísadami podtržena, nikoliv přebita. Nebojte se některý z nabízených nápojů ochutnat, pokud se nebudete umět rozhodnout, který z nich, v baru vám ochotně poradí, stačí obsluze prozradit, jaké chutě preferujete.

Do Barrel baru vstupte ze zadní strany budovy Business centra, na třídě Budovatelů č.p. 2957. Otevřeno mají zatím od pondělí do soboty v době od 11 do 23 hodin, v neděli od 12 do 23 hodin. Od 1. července bude v pátek a v sobotu otevřeno až do 2. hodiny ranní. Další informace o baru najdete také na Facebooku baru.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru