Aquavinyl, revoluční řešení pro rekonstrukci koupelny, na výstavě Dům 2020 v Lounech
Foto: Aquavinyl
Zajímavosti

Most - Jedním z vystavovatelů výstavy Dům 2020, která se oteveře na lounském výstavišti již ve čtvrtek 20. srpna v 9 hodin, bude také společnost Aquavinyl. Ta vám pomůže s rychlou rekonstrukcí vaší koupelny. Díky dobré ceně, moderním materiálům, zrekonstruují panelákovou koupelnu bez bourání a za 5 dní.

AQUAVINYL je unikátní řešení, které se u nás těší velké oblibě. Jde o voděodolný a lehký materiál co nikterak nezatíží statiku domu. Je i velmi flexibilní, takže AquaVinyl bude novým, dokonale padnoucím kabátem pro vaše bytové jádro. Při rekonstrukci koupelny touto metodou nedochází k větším stavebním úpravám, takže není zapotřebí povolení stavebního úřadu ani družstva nebo dalších vlastníků bytových jednotek. Více informací o této metodě najdete také v našem článku.

S metodou AQUAVINYL a společností AquaVinyl se seznamte v pavilonu E (veklý bílý stan hned u vchodu) na výstavě Dům 2020 na výstavišti v Lounech, na adrese Masarykovy sady 1470 Louny, ve dnech 20. až 23. srpna, denně od 9 do 17 hodin.

Vstupné na výstavu Dům 2020 činí pro dospělého jen 60 Kč, důchodci a děti od 6 do 15 let zaplatí 40 Kč, rodinné vstupné je 190 Kč (2 dospělí + 2 děti).

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru