Ručně vyráběné ozdoby od odsouzených tvoří vánoční výzdobu věznice v Bělušicích
Šité vánoční ozdoby i ozdoby z pedigu budou součastí prostor Věznice Bělušice. Foto: VS ČR / Věznice Bělušice
Zajímavosti

Bělušice - Odsouzení z Věznice Bělušice ušili vánoční ozdoby, které budou součástí výzdoby nadcházejících vánočních svátků v prostorech věznice.

Odsouzení z oddělení dlouhodobých trestů pod vedením speciální pedagožky Veroniky Očkové ušili vánoční ozdoby, které budou zpříjemňovat nadcházející adventní období odsouzeným, ale i zaměstnancům věznice. "Ozdoby ve tvaru kaprů, andělíčků, sobů a i stromků vězni v rámci speciálně výchovné aktivity vytvořili sami od prvotního návrhu po vyplnění až po poslední upevnění provázků k pověšení," uvádí mluvčí věznice Danuše Vránová.

Výrobky z látek, ale i zvonky z pedigu, které rovněž upletli odsouzení budou součástí vánočních stromečků, které budou umístěny v prostorách Věznice Bělušice. Další vánoční výzdoba se připravuje na následující týden i na jiných oddílech věznice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru