Mostecké vánoční tipy z autodromu: Čtyři exkluzivní balíčky a slevy pro nejrychlejší!
Balíček číslo 4. Foto: Autodrom Most
Zajímavosti

Most - Mostecký autodrom letos zažil nabitou sezónu, v které jsme si mohli užít závody mistrovství světa WorldSBK, Czech Truck Prix, světový pohár cestovních vozů WTCR i vytrvalostní šestihodinovku EWC. V Mostě na své fanoušky myslí i o Vánocích a připravili pro ně tematické balíčky.

Každý týden nová sleva. Ale pozor! Musíš být rychlý – čím dříve nakoupíš, tím větší máš slevu! Odkaz do e-shopu zde.

Balíček 1

edeniky 1013

BEZPEČNOST - Staň se lepším řidičem

Univerzální poukaz na kurzy bezpečné jízdy + dárek navíc: sněhové řetězy

Záleží Vám na bezpečí Vašich blízkých a chcete, aby neustále zdokonalovali svoje řidičské schopnosti? Právě pro Vás je určen vánoční balíček, který obsahuje univerzální poukaz na některý z kurzů mosteckého polygonu (Kurz bezpečné jízdy, Kurz bezpečné jízdy úroveň 2, Kurz pro řidiče FUN, Kurz pro řidiče FOR TEEN, Kurz pro řidiče FOR LADIES) a jednorázové sněhové řetězy.

Balíček 2

edeniky 1014

ADRENALIN - Na okruh s OC Race

Zážitek na míru pro milovníky adrenalinu + dárek navíc: závodnická kukla

Vánoční balíček určený pro všechny milovníky adrenalinu a originálních zážitků. Jízda na okruhu s opravdovým závodním autem, a to buď jako taxijízda na místě spolujezdce a s profesionálem za volantem, nebo samotné řízení na vlastní kůži.

Balíček 3

edeniky 1013

FANOUŠEK - Oslavy 30. výročí Czech Truck Prix

VIP vstupenka & track walk + dárek navíc: oficiální tričko 30 let CTP

Limitovaná vánoční edice Autodromu Most pro fanoušky závodních trucků! V roce 2022 to bude právě třicet let, co se v Mostě pravidelně jezdí Mistrovství Evropy okruhových tahačů. Chystáme velkolepé oslavy a každý opravdový fanoušek tak určitě ocení, když si je bude moct naplno vychutnat s VIP vstupenkou, která zahrnuje track walk, a jako dárek navíc ještě oficiální tričko. Vše zabaleno v originálním dárkovém boxu.

Balíček 4

MOTORKÁŘ - Mistrovství světa WorldSBK z první řady

VIP vstupenka & pit walk + dárek navíc: originální tričko Superbike racing

Mistrovství světa superbiků v Mostě je vrcholem motoristické sezóny, kterou si nesmí nechat ujít žádný nadšený fanoušek motorsportu. A právě pro ty jsme připravili speciální dárkový balíček, který obsahuje VIP vstupenku a tričko Superbike racing.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru