ESPORT: Most postoupil do finále Rehoc ligy!
Foto: MOSTEČTÍ LVI - ESPORT
Zajímavosti

Most - Mostečtí esport hokejisté postoupili do finále ligy Rehoc 3v3 na PS4. Nejkratším možným způsobem vyřadili tým Dragons Crew 3:0 na zápasy (8:5,7:2,7:6pp) a zahrají si historicky poprvé finále. Zajímavostí je, že v play-off ligy Rehoc ještě neprohráli. Ve čtvrfinále vyřadili tým No Chance Man taktéž 3:0 na zápasy (5:4,7:5,5:1).

Podobný scénář se psal mosteckému klubu i v lize RNM 3v3 na PS4, kde však Most nestačil v semifinále na tým Czech Republic a padl na zápasy 0:4 (6:8,3:5,2:5,4:5), zápasy však odehrál Most velmi vyrovnané a rozhodovala každá chyba. V této lize si tak zahraje o 3. místo.

Play-off se Most bude účastnit i ve třetí lize 3v3 RNM na PS5, ve které se mu až tak dobře v základní části nedařilo, ale zajistil si účast v předkole play-off.

Na poslední příčce však skončil Most v lize 6v6, ve které bojoval, ale marně. Zkušení soupeři byli nad jeho síly a tak si připsal pouze jedinou výhru. V premiérové sezóně 6v6, se tak Most neujal štěstí nováčka.

Neznáte ještě klub MOSTEČTÍ LVI - ESPORT?

Jedná se o nově založený klub, který před koncem roku 2022, začal reprezentovat město Most a hokejový klub MOSTEČTÍ LVI. Samotné reprezentování schválil předseda klub MOSTEČTÍ LVI Lukáš Bednařík společně se senátorem Janem Paparegou a primátorem Markem Hrvolem. Klubu popřáli mnoho úspěchů.

Výkony, výsledky a zajímavosti z mosteckého esportového klubu, naleznete na oficiálním facebooku nebo instagramu klubu. Živé zápasy, pak můžete sledovat na klubovém YouTube v odkazech níže.

SOCIÁLNÍ SÍTĚ KLUBU MOSTEČTÍ LVI - ESPORT:

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru