Tradiční letní výstava v zooparku: Masožravky si můžete prohlédnout i koupit
Foto: Zoopark / Josef Dušek
Zajímavosti

Chomutov - Výstavní sál u správní budovy Zooparku Chomutov hostí opět prodejní výstavu masožravých rostlin.

Manželé Srbovi, vyhlášení pěstitelé z Chomutova, ji nainstalovali a otevřeli před týdnem. Výstava potrvá až do 27. srpna.

0708kytky2

Foto: Zoopark / Josef Dušek

„Najdete zde spoustu informací, které se masožravek týkají - kde rostou, jaké potřebují podmínky či spoustu podrobností o konkrétních druzích. Dva panely jsou věnované také tuzemským masožravkám a stručnému návodu, jak je pěstovat doma. A samozřejmě jsou tu k vidění i samotné rostliny, které lze na místě i zakoupit,“ láká na výstavu Zoopark Chomutov na sociálních sítích.

0708kytky3

Foto: Zoopark / Josef Dušek

V sále je po celou otevírací dobu přítomen alespoň jeden z pěstitelů, kteří o svém koníčku umí poutavě vyprávět. „Tak tuhle malou ale zajímavou výstavu určitě nevynechejte, až k nám zase zavítáte!“ dodává zoopark.

0708kytky4

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru