Ilustrační foto: CC0
Zajímavosti

Louny – Nově si můžete v městském informačním centru zakoupit psí známku s QR kódem. Známka umožní pejskovi, v případě ztráty, vrátit se co nejrychleji domů. Tato známka nenahrazuje čipový systém, ale můžete ji využít jako doplněk pro zvýšení bezpečnosti svého mazlíčka.

Psí známka s QR kódem zajišťuje vašemu pejskovi, že kdokoli pejska najde, ihned najde kontakty na majitele. Nemusíte tak čekat, až jak se pejsek dostane k městské policii nebo do útulku, kde pejskovi mikročip naskenují.

Město Louny nevede evidenční systém těchto známek. Je potřeba aby každý vlastník známky provedl registraci na www.zampi.cz a vyplnil kontaktní údaje.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru