Chcete se potkat s první českou živou Barbie? Bude od nás jen pár kilometrů
Sedmnáctiletá Gabriela Jiráčková jako živá panenka Barbie
Zajímavosti

Teplice – Do Teplic přijede v květnu první česká živá Barbie. Jako světoznámá panenka se snaží vypadat teprve sedmnáctiletá Gabriela Jiráčková. Ta se na konci března objevila i ve známé Show Jana Krause a plní stránky českých médií.

První česká Barbie přijede do Teplic 11. května, zavítá do Nákupního centra Fontána, kde s ní bude talk show a autogramiáda.

Rozhovor s první českou Barbie

Co vás přivedlo k tomu, že jste si zvolila styl živoucí Barbie?
Důvodů bylo hned několik. První je takový, že jsem panenky Barbie od malička milovala a toužila se s nimi ztotožnit. Druhým důvodem byla touha po umělém vzhledu. V neposlední řadě to byla jaká si potřeba a poslání, být živoucím důkazem toho, že vše si lze v životě splnit, jen se člověk nesmí bát a musí si za tím jít.

Jaké osobnosti jsou pro vás v tomto ohledu vzorem?
Vzorem je pro mě živá panenka Pixee Fox, Candy Charms, Alicia Amira a Valeria Lukyanova.

0405barbie2

V České republice jste jediná známá Barbie. Jak se k tomuto přízvisku stavíte?
Já se s touto rolí ztotožnila okamžitě. Byl to můj sen, a jakmile mě tak okolí začalo vnímat a brát, dosáhla jsem vlastně toho, po čem jsem toužila.

Jak probíhá váš klasický den, co se týče přípravy zevnějšku?
Přiznám se, že příprava mého zevnějšku trvá celkem dlouhou dobu. Make-up, vlasy, hygiena a oblečení zaberou dohromady přibližně dvě hodiny. Začínám vždy sprchou, poté make-upem a bělením zubů, nakonec si upravím vlasy, obleču se a mohu vyrazit. Někdy jdu na nehty, kosmetiku, masáž nebo vlasy.

Co jste všechno musela udělat, aby se z vás stala skutečná Barbie?
Nechávám si prodlužovat vlasy, nehty, extravagantně se líčím a oblékám, ale žádnou plastickou operaci jsem doposud nepodstoupila. Musela jsem se však naučit chodit na extrémně vysokých podpatcích, snášet určité nepohodlí a kritiku okolí. Zatím krátce chodím do fitness, na tance, vzdělávám se a pořád chci svou vnější Barbie posunovat a zextrémňovat. Do budoucna se chystám na několik plastických operací.

0405barbie1

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru