A pak že zvířata do knihovny nepatří. Není knihovna jako knihovna
Litvínovská knihovna.
Co se chystá

Litvínov – dětské oddělení knihovny v Litvínově pořádá akci Minifarma v knihovně.

V prosinci byli v litvínovské knihovně pejsci na charitativní akci Chlupaté Vánoce. A teď ve středu 22. ledna od 15:00 se děti mohou těšit na ukázku domácích zvířátek, jako například křepelky nebo zakrslého králíčka. Ty s sebou přinese Štefan Horský, dlouholetý kamarád knihovny, a povypráví dětem o chovu těchto zvířat. Před kousanci, klovanci a škrábanci bude děti chránit knihovník Vláďa.

Aby děti mohly tuto akci navštívit, je třeba mít platnou kartičku do knihovny. Tu může dítěti zřídit jeho zákonný zástupce v půjčovně dětského oddělení knihovny. Založení průkazky pro dítě trvá jen několik minut a poplatek je 70 Kč na rok.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru