Veletrhy běží dál, výstaviště v Lounech o víkendu přivítá hned tři expozice
Foto: Diamant Expo
Co se chystá

Louny - Autosalon Louny, Rodina a volný čas a Řemesla a kreativita, to jsou tři výstavy, na které se ve dnech 25. až 27. září můžete těšit na výstavišti v Lounech.

Přestože ve středu 16. září oznámilo ministerstvo zdravotnictví zavedení zpřísňujících protiepidemických opatření, veletrhy zůstávají v nastaveném režimu a podzimní výstavní sezóna na výstavišti v Lounech pokračuje podle plánu. Jak ukázaly již realizované akce DŮM 2020, Člověk v přírodě a Řemesla a kreativita, na výstavišti Louny se úspěšně podařilo nastavit zdravotně-organizační opatření, která maximálně zajišťují bezpečnost a komfort návštěvníků a vystavovatelů.

„Motoristická prodejní a kontraktační výstava na výstavišti v Lounech proběhne a věříme, že i přes složitou dobu si všichni návštěvníci užijí nablýskaných a krásných automobilů 13 značek osobních vozů. Společně pak s „Autosalonem Louny“ lounské výstaviště přivítá i další dvě doprovodné akce, výstavu Rodina a volný čas, která je určená určená pro sportovce, rodiny a děti a výstavu Řemesla a kreativita, kde spatříte rukodělné a originální výrobky, keramiku, autorské oděvy, šperky a mnoho dalšího,“ uvedla Štěpánka Portz, z pořádající firmy Diamant Expo.

Autosalon Louny potěší návštěvníky výstaviště širokou nabídkou firem z oblasti motorismu. Tyto firmy se budou prezentovat především na venkovní ploše výstaviště. Motoristický fanoušek zde bude moci obdivovat 13 značek osobních a užitkových vozů. Některé značky představí své novinky. Většina vystavovatelů do Loun přiváží také předváděcí vozy, takže zájemci si budou moci vysněného krasavce ihned vyzkoušet.

V sobotu mezi 10:00 – 14:00hod se na výstavišti sjedou veteráni a budete moci porovnat historické vozy s posledními novinkami ze světa motorismu.

Na jaké novinky z nabídky automobilek se můžete na Autosalonu Louny 2020 těšit? Naříklad na Opel GRANDLAND X Plug In Hybrid 221kW 8.st automat, NOVÝ CITROEN C3 – v 97 barevných kombinacích. S pískovou metalickou barvou a paketem Bi-color ZDARMA, CITROEN C5 AIRCROSS HYBRID ( PLUG-IN HYBRID), Škoda Superb 4. generace s hybridním pohonem, Škoda CitigoiV, první sériově vyráběný elektromobil.

S velmi zajímavou nabídkou přichází také ke svému stému výročí automobilka Suzuki, připravila pro zájemce o koupi spolehlivých a osvědčených modelů Vitara a S-Cross například navíc k vozu palivo v hodnotě 10.000 Kč v podobě nabité CCS karty, kompletní sadu zimních kol, první servisní prohlídku zdarma, prodlouženou záruku na 5 let nebo na najetých 150.000 km, sadu povinné výbavy a budou moct využít i značkové financování Suzuki s nižší úrokovou sazbou, s úrokem již od 3,99%.

Na místě budete moci sjednat nákup těchto dvou modelů buď s rychlým nákupem z nabízených skladových zásob Autosalonu Most, nebo na objednávku z centrálního skladu s velmi krátkou čekací dobou, cca 14 dnů.

Zatímco tatínci budou vybírat nového čtyřkolového miláčka, ženy společně s dětmi se jistě zabaví na výstavě „Rodina a volný čas“ a „Řemesla a kreativita“, výběrem nové hračky nebo oblečením všechny členy rodiny a výběrem originálního dárku.

Na výstavišti v Lounech vyroste PAINTBALLOVÁ STŘELNICE. Paintball je hra, ve které může každý prožít nejen radost z výhry, ale i poznat, jak málo stačí k prohře. Hra plná napětí, dobrodružství a vzrušení, ale především je to opravdu báječná zábava! Každý návštěvník si bude moci vyzkoušet tuto zábavnou a napínavou hru.

Závěr tohoto týdne usnadní rozhodování těm, kdo se chystají pořídit si nové auto, připravit se na dovolenou nebo udělat radost svým dětem.

Jako každý rok, tak i letos je připravena soutěž o hodnotné ceny. Na zadní straně vstupenky návštěvník uvede, které auto na výstavě považoval za nejhezčí a která expozice se mu líbila nejvíce. Vstupenky jsou slosovatelné – a třeba štěstí čeká právě na Vás!

Určitě není bez zajímavosti, že vystavovatelé přicházejí s nabídkou výstavních slev, takže tento víkend je také příležitost k výhodným nákupům.

Přijďte se podívat na Autosalon Louny 2020 a Rodina a volný čas a Řemesla a kreativita. V pátek 25. září se brány lounského výstaviště v Masarykových sadech č. 1440 otevřou v 9 hodin, tak jako v sobotu a v neděli. Příjemný a poučný čas tu můžete strávit každý den od pátku do neděle do 17 hodin. Akce je z 90 % venkovní a tak pořadatel akce věří, že si návštěvníci naplno užijí poslední akci letošní sezony.

Dospělí zaplatí za vstupné 50,- Kč, děti a důchodci 30,- Kč, děti do 6 let a držitelé průkazu ZTP-P mají vstup zdarma.

 

 

 

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru