Ben Cristovao má na sobotu jasný plán! Po téměř čtyřech letech vystoupí v Music aréně Nový Obzor v Mostě
Ben Cristovao v Mostě v roce 2017. Foto: Music aréna Nový Obzor
Co se chystá

Most - Po téměř čtyřech letech vystoupí v Music aréně Nový Obzor v Mostě Ben Cristovao. V sobotu 9. října se můžete těšit na koncert s jeho kapelou. Určitě se můžete těšit jak na novinky, tak i na starší hity.

"Abychom umožnili vstup i mladším ročníkům, je začátek koncertu ve 20 hodin," zvou organizátoři. Vstup povolen návštěvníkům 15+, mladším pouze v doprovodu zákonného zástupce. Vstupné v předprodeji na ticketlive.cz za 500 korun, na místě v den konání koncertu 600 korun.

A Music aréna Nový Obzor chystá ještě jednu lahůdku. V Mostě vystoupí po téměř 44 letech zpěvák Drupi. Naposledy vystupoval v roce 1978 ve sportovní hale. Vstupenka tehdy stála dvě stovky a bylo vyprodáno. Italská "oldies" párty s největšími hity té doby se koná 16. října.

edeniky 459

Zdroj: Music aréna Nový Obzor

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru