Zažijte se svými dětmi pohádku na terase horského hotelu
Ilustrační foto
Co se chystá

Klíny - Další nevšední zážitek připravují ve Sport areálu na Klínech, tentokrát z kulturního soudku. Ve spolupráci s Docela velkým divadlem Litvínov a evropským projektem tu chystají divadelní představení Poplach v pohádkovém lese.

Jedná se o pohádku, kterou si budou moci diváci vychutnat pod širým nebem. Odehraje příběh o jednom kdysi krásném lese, který se díky lidem a jejich odpadkům mění na ošklivý a nevlídný. Dobrý konec zajistí zvířátka, která si svůj les vzít nedají. Zvlášť když jim v tom pomůžou dva pohádkoví draci a objeví se dokonce i medvídek Panda.

Děti si užijí pěkný příběh, krásné prostředí Krušných hor z terasy hotelu Emeran, nenásilnou formou se naučí, jak se chovat k přírodě a co dělat s odpadky, aby naši Zem úplně nezničily.

Začátek představení Poplach v pohádkovém lese bude 31. července v 10 hodin, na terase hotelu Emeran a potrvá 2 hodiny. V případě špatného počasí se příběh odehraje ve Sportovní hale na Klínech. Vstupné je dobrovolné. Další informace najdete zde.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru