Móda a hvězdy opět slibuje spoustu krásy a zase bude pomáhat, vstupenky byly fofrem rozebrány
Móda a hvězdy. Ilustrační foto: Olga Markuzziová
Co se chystá

Most - Vstupenky na pátý ročník velmi úspěšné akce, kterou pořádá mostecký Svatební salon Delta, se letos rozprodaly doslova rychlostí blesku. Jste i vy šťastným majitelem vstupenky na akci, jež se uskuteční již příští měsíc? Móda a hvězdy opět slibuje skvělou podívanou, spoustu krásy, hvězdy českého modelingového nebe, nejnovější módní trendy, zábavu a opět pomůže dětem.

„Letošní ročník je tak trochu jubilejní, proto se v tom letošním budou prolínat předcházející čtyři ročníky. Zejména co se týká účinkujících, tedy moderátorů, modelů a modelek,“ prozradila Petra Vyoralová, majitelka Svatebního salonu Delta.

Tak se na pódiu opět můžeme těšit například na v loňském roce prověřenou moderátorskou dvojici Karel Kašák a David Gránský.

Minoritu mužských modelů, v níž nebude chybět miláček mosteckých žen Tomáš Martinka, posílí letos další z účastníků soutěže Muž roku a její výherce z roku 2017 Matyáš Hložek. Z krásných dam uvidíme například Nikol Švantnerovou, která dosud nevynechala jediný ročník, chybět nebude ani majitelka nadačního fondu Veronika Kašáková, dále na mole v Mostě uvidíme moderátorku TV Prima Moniku Leovou a moderátorku TV Nova Innu Puhajkovou, zpěvačku a herečku Báru Mottlovou, či ředitelku Miss Czech Republic Taťáňu Makarenko a finalistku této soutěže Hanku Vágnerovou. Ta do Mostu přijede až z Monaka, kde bydlí se svým přítelem, motocyklovým závodníkem Karem Abrahamem. A čeká vás i spousta dalších účinkujících. Prostor bude dán i zpěvu nebo hudbě.

Na pomyslném přehlídkovém molu uvidíte volnočasovou a sportovní módu firem Viva, a Milano Chomutov, módu z butiku Beauty 2000, kterou předvedou netradiční modelky různého věku a různých i ne zrovna ideálních tvarů, a samozřejmě kolekci společenských a svatebních šatů Svatebního salonu Delta pro rok 2019 či módu z Ateliér Moravec. Pány jistě potěší přehlídka Raffiné spodního prádla.

Na závěr Módy a hvězdy je nachystáno překvapení. Petra Vyoralová nám sice nechtěla prozradit jaké, ale napověděla, že to bude dojemné, že s překvapením pomůže Lucie Šlégr, jež má zkušenosti se scénickým baletem. A určitě budou součástí překvapení i děti, tak se máme na co těšit.

Diváci i účinkující podpoří svou účastí na akci děti z dětských domovů. Diváci zakoupením vstupenky a účinkující se již pravidelně vzdávají nároku na honorář. Výtěžek z akce bude věnován dětem z dětských domovů a Klokánku. Kolik si asi letos odnesou děti z Klokánku v Ústí nad Labem a Teplicích, děti z dětského domova ve Vysoké Peci a Nadační fond Veroniky Kašákové, jenž pomáhá dětem z dětských domovů z celé České republiky, to uvidíme už jedenáctý listopadový den.

Show Móda a hvězdy odstartuje 11. listopadu v 18 hodin v Městském divadle v Mostě. Uskuteční se s podporou hejtmana Ústeckého kraje Oldřicha Bubeníčka, primátora města Mostu Jana Paparegy a mnoha místních i přespolních firem. Redakci e-mostecko je ctí být opět jejím hlavním mediálním partnerem.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru