VIDEO: Litvínovská kapela slaví velké úspěchy s podáním písniček Michala Tučného
Michal Tučný revival a Poslední kovbojové. Foto: archiv kapely
Zajímavosti

Most, Litvínov - Báječná ženská, Abych tu žil, Snídaně v trávě… a další. To jsou písničky, které si lidé zpívají již několik desetiletí. Když hlavní protagonista a country zpěvák Michal Tučný zemřel, jeho písničky tu zůstaly, aby připomínaly, jaký Michal Tučný byl a co dokázal, jsou nadčasové a zná je snad každý.

V Mostě v Novém Obzoru Music aréně se 14. února konal koncert Fr. Nedvěda a jeho kapely. Po jeho vystoupení si s fanoušky zazpívala litvínovská kapela Michal Tučný revival a Poslední kovbojové – a právě ti sklidili obrovský úspěch nejen mezi country fanoušky. Jejich osobitý přednes, přitom velice blízký originálu, slaví velké úspěchy a jsou tak ve vysoké míře obsazovány do programu na festivalech, slavnostech, ale i soukromých akcích.

Zpěvák a leader kapely František Mocko říká, že na Michalovo písničkách vyrůstal, a tak kapela, která hraje pouze písničky Michala Tučného, je jeho srdeční záležitostí.

Ostatní neodmyslitelní členové kapely Milan Svitek s baskytarou, Pavel Eisenhammer se sólovou kytarou a za bicíma sedící Karel „Šípus“ Šimon sdílí stejný názor s Františkem a říkají.: „Michal Tučný žije dál v nás…“

V Mostě a blízkém okolí není country club, kde se můžou scházet country kapely s jejich fanoušky, a tak je super, že i Nový Obzor v Mostě,podporuje country a folk a umožní tak i zábavu tohoto stylu.

https://www.youtube.com/watch?v=5sUBrL5q2wI

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru