Litvínovan si pronajal zahradu a pěstoval tam konopí. Získal skoro dvě kila sušené marihuany
Ilustrační foto: e-mostecko.cz
Litvínov

Litvínov - Mostečtí policisté obvinili z přečinu nedovolené výroby a jiného nakládání s omamnými a psychotropními látkami a s jedy 30letého muže z Litvínova. Ten měl na pronajaté zahradě v obci Horní Jiřetín na Litvínovsku pěstovat neoprávněně konopí.

Policisté z toxi týmu u něj v bytě v Litvínově i na zahradě zajistili rostliny a sušený materiál, který odeslali na odbor kriminalistické techniky k provedení odborné expertízy. "Tou byla v sušině prokázána přítomnost kanabinoidní látky. Dle kriminalistů měl Livínovan získat 1 800 gramů sušeného rostlinného materiálu," uvedla Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

Údajně konopí pěstoval pro vlastní potřebu. Policie muže stíhá na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru