Žena zapomněla v obchodě peněženku a kdosi ji ukradl. Měla ale obrovské štěstí
Ilustrační foto
Litvínov

Most - Policie v Mostě zahájila trestní stíhání 25letého muže z Litvínova a jeho 28leté přítelkyně. Ti měli v Mostě v jedné prodejně nalézt odloženou peněženku.

Tu tam zapomněla jedna nakupující, a i když po krátké době její absenci zjistila a v obchodě ji hledala, portmonku již nenašla. Té se dle policistů měla zmocnit výše uvedená dvojice.

"Poškozená žena vyčíslila škodu na částku 4 450 korun. Odcizené věci naštěstí získala zpět. Šlo o hotovost, doklady a platební kartu. Vyšetřovatel muže a ženu obvinil z přečinu neoprávněného opatření, padělání a pozměnění platebního prostředku," sdělila Ludmila Světláková, tisková mluvčí Policie ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru