Mladý sprejer v Litvínově zohyzdil cizí garáž. Nedopadlo to pro něj dobře
Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Na policejním oddělení v Litvínově skončil 19letý mladík z Litvínovska. V minulých dnech ve večerních hodinách se procházel Litvínovem a hledal vhodný objekt, který by posprejoval. Našel, ale nedopadlo to pro něj dobře.

Sprejování ho prý baví, jenže si k tomu vybral nevhodnou plochu. Objevil garáž, na jejíž obvodovou zeď bílé barvy měl nastříkat barevný nápis o velikosti 4 x 1 metr. Jeho počin zaznamenal náhodný svědek, který mladíka okřikl. Ten ale nereagoval a činil se dál. Muž ho zadržel a přivolal na místo policii.

"Hmotná škoda zatím nebyla poškozeným majitelem vyčíslena. Policisté obvodního oddělení Litvínov mladíkovi sdělili ve zkráceném přípravném řízení podezření ze spáchání přečinu poškození cizí věci," uvedla mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru