Muž je v hledáčku policie, s klidem si přitom chodí navštěvovat svou babičku v Janově
ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Věčně zablokované dveře, aby se nemohly automaticky uzamykat a do vchodu se tak dostal každý, rozčilují obyvatele jednoho z panelových domů janovského sídliště.

Jedna ze sousedek si všimla, že se tímto způsobem do vchodu opakovaně dostávají dva sourozenci a chodí za babičkou. Jeden z nich je přitom v celostátním pátrání. Když byli muži naposledy přistiženi, jak ničí zámek, při upozornění, že toto nemají dělat, začali být velmi vulgární a ostatním vyhrožovat. Žena se proto obrátila na strážníky a domluvili se, že příště zavolá městskou policii na místo, jakmile se budou sourozenci opět snažit dostat do domu.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru