Litvínovan v noci rozbíjel výlohy obchodů a kradl. Když ho chytili, našli u něj bublifuk
ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Hamerští policisté zadrželi po krátké době 24letého muže. Ten se měl začátkem minulého týdne v nočních hodinách v Litvínově vloupat do dvou obchodů.

Podle protokolu v obou případech násilím poškodil skleněnou výlohu. "Do první prodejny vstoupil vytvořeným otvorem a odejít měl s pokladnou s finanční hotovostí. V další provozovně naplnil svoje kapsy dobíjecími kupóny, žiletkami, sáčky s nafukovacími balónky a dalším sortimentem," uvádí mluvčí policistů Václav Krieger. Těmito nočními nákupy způsobil nezvaný zákazník škodu 20 tisíc korun.

Rychlým šetřením události a zejména dobrou osobní znalostí strážci zákona následujícího večera známou osobu zadrželi. Litvínovan měl v té době ještě několik zcizených věcí, například bublifuk a manikúru, u sebe. "Potom, co strávil noc v policejní cele, nebránily žádné skutečnosti tomu, aby mostecká vyšetřovatelka zahájila trestní stíhání muže ze spáchání trestného činu krádež vloupáním. V případě uznání viny je zákonem stanovená hranice trestu až na dva roky odnětí svobody," dodal Krieger.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru