Velká komplikace pro řidiče: Zavírá se silnice mezi Horním Jiřetínem a Novou Vsí v Horách!
Silnice z Horního Jiřetína na Novou Ves v Horách. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Horní Jiřetín – Několik měsíců objížděk a v zimním období pravděpodobně ještě delší trasy. To čeká řidiče, kteří budou od 1. srpna cestovat z nížiny do Nové Vsi v Horách, nebo naopak budou potřebovat sjet silnicí do Horního Jiřetína. Ta bude zavřená.

Informuje o tom litvínovská radnice. Důvodem pro uzavírku silnice mezi Horním Jiřetínem a Novou Vsí v Horách je rekonstrukce silničního mostu.

Objízdná trasa pro osobní automobily povede z Horního Jiřetína přes Janov, Křižatky a Mníšek do Nové Vsi v Horách. Problémem je, že se silnice nad Křižatkami v zimě neudržuje, bude proto nutné jezdit až přes Klíny, pokud napadne sníh nebo bude námraza.

Přes Klíny také musí jezdit veškerá nákladní doprava. Kdo jezdí autobusem, musí počítat s tím, že autobusové zastávky na zavřené silnici jsou po dobu uzavírky zrušeny bez náhrady.

Znovuzprovoznění uzavřené silnice je naplánováno na 30. listopadu letošního roku

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru