Žena přitahuje policii jako magnet, v Litvínově dělá průšvih za průšvihem
Ilustrační foto
Litvínov

Most - Sedmadvacetiletá žena je jeden průšvih za druhým. Když odcházela od výslechu u policie, nasedla s dalšími lidmi do vozu a vůbec ji nevadilo, že nevlastní řidičský průkaz. Informuje o tom litvínovská městská policie.

Když vůz zastavili strážníci společně s hlídkou Policie ČR, předložila jen občanský průkaz a tvrdila, že řidičák nechala doma. Lustrace ale potvrdila, že žádný takový průkaz nevlastní. Následně se odmítla podrobit testu na drogy. S ohledem na veškeré skutečnosti bude mít žena s policisty v blízké době opět jednání.

Protože hlídka pojala podezření, že ve voze jsou osoby pod vlivem omamných látek, zastavila vůz opět zhruba po 20 minutách v Tržní ulici. Za volantem tentokrát seděla jiná žena. Předložila sice občanský i řidičský průkaz, ale na první pohled bylo zřejmé, že je pod vlivem. Což potvrdil i test na drogy.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru