V Litvínově probíhá po výluce zkušební provoz tramvají, lidé by neměli vstupovat do dráhy
Na dráze v Litvínově se opět začnou objevovat tramvaje. Lidé by měli být opatrní. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov – Lidé v Litvínově by měli být opatrní a již by neměli vstupovat do tramvajové dráhy, jak byli zvyklí během výluky. Ve městě budou v tomto týdnu probíhat zkušební jízdy před obnovením provozu. Upozornil na to Dopravní podnik měst Mostu a Litvínova.

K závěru se blíží rekonstrukce tramvajové trati mezi litvínovským nádražím a Zálužím. Během prací byly tramvaje nahrazeny náhradní autobusovou dopravou. Nejezdily ani v samotném městě Litvínov. Už tento týden se zde uskuteční zkušební jízdy. „Těleso dráhy není chodník. Upozorňujeme cestující, ž chůze po tělese dráhy je zakázána. Na dráze probíhá zkušební provoz tramvají. Nabádáme všechny, aby dbali zvýšené opatrnosti,“ uvedl ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova Daniel Dunovský.

Se zkušebním provozem i s cestujícími se počítá přibližně od poloviny února.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru