AKTUÁLNĚ: Masivní únik plynu u Oseka, silnice je úplně zavřená!
Masivní únik plynu na poli mezi Osekem a Duchcovem. Foto: Lukáš Ondroušek
Litvínov

Osek – Pravděpodobně na plynové potrubí v poli mezi Osekem a Duchcovem narazil traktor při jarní hluboké orbě. Dochází k masivnímu úniku plynu. Podle obyvatel Oseka je cítit až do města.

K události došlo u křižovatky silnic z Duchcova na Osek a na Lom. Komunikace je podle posledních informací uzavřená v úseku od Duchcova směr Lom u Mostu a Duchcovská směr Osek. K úniku plynu došlo poblíž železniční zastávky Háj u Duchcova. Označován je záchranáři jako masivní.

Na místě jsou hasiči, plynaři i policisté a strážníci z Duchcova. Uzavření dopravy se předpokládá zatím zhruba do půl druhé odpolední, jde ale o předběžný odhad.

2603traktorplyn02

Policisté uzavřeli silnici u nebezpečného místa. Foto: Lukáš Ondroušek

Video

https://www.youtube.com/watch?v=DQnO7r2wUQM

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru