Litvínov začne opravovat silnice ve městě, od nejrušnějších po ty menší
Oprava litvínovské silnice. Foto: Oldřich Hájek
Litvínov

Litvínov - V Litvínově se začnou opravovat po zimě rozbité silnice. Sníh a mráz jim dal pořádně zabrat. Pokud vyčleněné peníze nebudou stačit, bude se v druhé půlce roku pokračovat.

Rada města Litvínova schválila plán oprav komunikací, chodníků a schodišť a rozhodla o výběru nejvhodnější nabídky veřejné zakázky. Jediným hodnotícím kritériem výběru byla nejnižší nabídková cena za kompletní plnění veřejné zakázky. Dodavatelem oprav živičných povrchů místních komunikací je společnost Asfaltservis s nejnižší nabídkovou cenou 1,69 milionu korun bez DPH.

Při opravě komunikací budou dělníci postupovat podle dohodnutého plánu od nejrušnějších po ty méně významné. "Přednost dostanou také ty úseky, kterými projíždí městská hromadná doprava," uvedl místostarosta Milan Šťovíček. Pokud by vyčleněné peníze na všechny opravy nestačily, vypsala by se pravděpodobně další veřejná zakázka.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru