OBRAZEM: Na fotbalovém hřišti za zimním stadionem někdo rozbil skoro všechny lavičky
Rozbité lavičky na letním stadionu. Foto: čtenář
Litvínov

Litvínov - Vandalismus někdy nabývá těžko pochopitelných rozměrů. Dokládají to snímky od našeho čtenáře, které pořídil na fotbalovém hřišti v Litvínově za tamním zimním stadionem.

Snímky naší redakci zaslal v pátek večer. Je na nich vidět množství poničených dřevěných laviček na tribuně. Prkna jsou rozlámaná, jako by po nich někdo dupal. Hřiště je většinou volně přístupné.

Je možné, že někdo z našich čtenářů si v posledních dnech všiml podezřelého pohybu, možná i vandaly vyfotil. V takovém případě můžete kontaktovat redakci na e-mailu Tato e-mailová adresa je chráněna před spamboty. Pro její zobrazení musíte mít povolen Javascript..

Foto

2309stadion2

2309stadion3

2309stadion4

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru