Policie objasnila velkou máslovou loupež: Podařilo se jí dopadnout oba zloděje
Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Litvínovští policisté obvinili ze spáchání krádeže 32letou ženu z Litvínova a 44letého muže z Moravy, kteří měli v říjnu v odpolední době odcizit v litvínovském Kauflandu 120 kusů másla v hodnotě 7 148 korun.

Máslo dali do tašek a prošli pokladnou bez placení. Jejich komplicové mezitím zaměstnali ostrahu. Pracovníci prodejny ale krádež pomocí kamerového záznamu odhalili a informovali policii. Strážníci městské policie pak vypátrali na zastávce ženu, která odpovídala popisu podezřelé.

"Její komplic s ní už nebyl a žena u sebe odcizené máslo neměla. Policisté následně pátrali po spolupachateli, který má bydliště na Moravě a našli ho v obci na Litvínovsku. Kde lup skončil, policii povedená dvojice neuvedla. Ženě hrozí s ohledem na kriminální minulost až tříletý trest, muži o rok méně," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

O případu jsme informovali zde: http://www.e-mostecko.cz/zpravy/litvinov/40267-zlodeji-kradli-v-litvinovskem-kauflandu-maslo-ve-velkem-byla-to-promyslena-akce

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru