Muž ukradl máslo a pleny za tisíce, další vyhodil do povětří sáček od brambůrků
Městská policie Litvínov. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Několik případů, kdy zadrželi zloděje v obchodě, pomohli čistšímu městu a také muži se zdravotními problémy, mají na svém kontě v minulých dnech litvínovští strážníci.

Hlídka Městské policie Litvínov společně s hlídkou Policie ČR přijela do prodejny Tesco, kde se s ochrankou potýkal zloděj. Zloděje, který odvezl z prodejny máslo a plenky v hodnotě deset tisíc korun strážníci zadrželi a převezli na služebnu Policie ČR.

Odpad po sobě musel uklidit

U hotelového domu v centru města si všimla hlídka Městské policie Litvínov muže, který vyhodil sáček od brambůrek plný odpadu a zábavné pyrotechniky. Odpadky se po výbuchu pyrotechniky rozlétly po okolí. Strážníci muži udělili pokutu a odpad musel uklidit.

Pomohli nemohoucímu

O pomoc požádala strážníky žena, jejíž manžel má ochrnutou končetinu. Muž spadl z postele a žena nebyla schopna manžela zvednout. Strážníci na místě zjistili, že je muž zraněný na hlavě. Zranění si způsobil pádem z postele, kdy se udeřil o hranu stolku. Zranění ošetřili a přivolali rychlou záchrannou službu. Lékař rozhodl o převozu do mostecké nemocnice.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru