Zloděj v Janově očesával dům, další vezli vybavení bytu do sběrny
Kovový odpad. Ilustrační foto: CC0
Litvínov

Litvínov - Zloděj plechů v Litvínově místním strážníkům neunikl. Dopadli také povedenou dvojici, která chtěla prodat do sběrny vybavení bytu. O aktuálních případech informovala Městská policie Litvínov.

Na muže, který v Gluckově ulici loupal plech z neobydleného domu, upozornili strážníky občané. Obsluha kamerového systému oznámení prověřila a potvrdila. Strážníci na místě zadrželi muže, který se snažil odcizit plech kolem oken na balkoně v neobydleném bytě. Muže předali Policii ČR.

Dvou osob s kárkou si všimla hlídka městské policie. Na kárce muž a žena vezli sporák a mříže. Uvedli, že chtějí uvedené věci prodat do sběrného dvora. Strážníci kontaktovali majitele domu v Třebušické ulici, odkud muž a žena věci vezli. Ten uvedl, že se jedná o vybavení bytu a není proto možné z bytu je dovážet. Muž i žena byli předáni Policii ČR.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru