Zloději zkoušeli náhodně otevřít byty. Jednou se jim to povedlo
Sídliště Janov. Ilustrační foto
Litvínov

Litvínov - Za bílého dne se do bytu v Janově vloupali dva muži. Jeden z nich náhodně zkoušel dveře bytů, když procházel v jednom vchodě v ulici Třebušické. Když se mu podařilo jeden byt otevřít, ukradl z něj Playstation a mobilní telefon.

Kradené věci předal svému kolegovi ve zlodějinách, aby je ukryl. Muže si ale všimla majitelka věcí, když se vracela domů. Potkala se s ním na schodech v domě. Jakmile zjistila, že jí z bytu zmizely jej věcí, vyběhla před dům, kde zastihla hlídku Městské policie Litvínov. Strážníkům muže popsala, ti ho podle místní znalosti podle popisu poznali.

Podezřelého muže vypátrali strážníci v Hamerské ulici a zadrželi. Muž se přiznal a udal informace o druhém ze zlodějů. I toho strážníci zadrželi. Oba výtečníky dopravili na služebnu Policie ČR. O víkendovém případu informovala litvínovská městská policie na svých webových stránkách.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru