Mostem jezdí tato svítící tramvaj. Už jste ji viděli?
Vánoční tramvaj na zastávce u Prioru. Foto: Oldřich Hájek
Most

Most - Týden provozu má za sebou v Mostě Vánoční tramvaj. Poprvé jezdila vloni, dopravní podnik ji vyzdobil více než dvěma tisícovkami žároviček i letos.

Na pravidelnou tramvajovou linku číslo 2 v Mostě vyjede v neděli 2. prosince 2018 opět Vánoční tramvaj. Tato Vánočně nazdobená tramvaj jezdila poprvé na pravidelné lince v loňském roce.

„Nasazení tramvaje je naplánováno tak, aby vyniklo její sváteční osvětlení. Na světelnou výzdobu tramvaje bylo použito zhruba šest set metrů světleného řetězu s více než 2000 kusů LED žároviček. Dopravní podnik se tak snaží navodit předvánoční i vánoční atmosféru zejména pro ty nejmenší obyvatele,“ řekl ředitel Dopravního podniku měst Mostu a Litvínova Daniel Dunovský.

Tramvaj jezdí ve všedních dnech od 4:30 do 8:21 hodin, poté odpoledne od 15:52 do 22:28 hodin. Vánoční tramvaj bude na lince č. 2 vidět i o víkendech a svátcích, když z vozovny vyjede ve 4:45, jezdit bude do 7:20 hodin a odpoledne bude v provozu od 14:50 do 22:28 hodin. „Naposledy bude možné potkat Vánoční tramvaj v neděli 6. ledna 2018 do 22:28 hodin, kdy se vrátí do vozovny,“ doplnil Dunovský.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru