Z mosteckého bytu šel zápach, uvnitř slyšeli jen štěkání psa
Ilustrační foto
Most

Most - Do ulice Karla Marxe byla vyslána hlídka městské policie na základě telefonického oznámení, že v domě je cítit nespecifikovaný zápach. Strážníci místním šetřením zjistili, že zápach kouře vychází z jednoho bytu.

Na klepání nikdo nereagoval a z bytu byl slyšet štěkot psa. Z tohoto důvodu byl přivolán Hasičský záchranný sbor, který byt otevřel.

"V kuchyni na zapnutém elektrickém sporáku byl připalující se hrnec s masem. Byt byl odvětrán a v té době se na místo dostavila jeho majitelka, která strážníkům sdělila, že si pouze někam odskočila," uvádí k případu mluvčí mostecké městské policie Vlastimil Litto.

Hlídka městské policie majitelku bytu upozornila na svou nedbalost a možné následky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru