Podnapilý muž za volantem nejdřív dělal neviňátko, pak s autem vyrazil a havaroval
Řidič s fabií havaroval. Foto: MP Most
Most

Most - V mostecké ulici Skyřická hlídka městské policie zjistila zaparkované vozidlo značky Škoda Fabia zelené barvy a na místě řidiče seděl podnapilý muž. Strážníkům sdělil, že ho sem odvezl jeho kamarád, na kterého čeká. Po kontrole totožnosti sedícího muže ve vozidle hlídka městské policie místo opustila.

Operátor městského kamerového systému ale vozidlo sledoval pro případ, kdyby řidič měl v úmyslu s vozidlem odjet. Netrvalo to dlouho a vozidlo se opravdu dalo do pohybu.

Hlídka městské policie vozidlo pronásledovala na kruhový objezd v ulici Pražská, kde řidič odbočil k na parkoviště k nákupnímu středisku Albert. Při průjezdu zatáčkou řidič vozidla nezvládl řízení a vyjel z pozemní komunikace, kde došlo ke střetu s dopravní značkou.

Muž byl zadržen za pomoci donucovacích prostředků a na místo byla přivolaná hlídka Policie ČR, která se událost převzala se všemi zjištěnými poznatky.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru