Strážníci se prodírali zakouřeným domem a s pomocí policistů hasili požár na balkoně
V panelovém domě hořel balkon. Foto: Michal Hrdlička
Most

Most - V sobotu před polednem přijali strážníci Městské policie v Mostě oznámení o vycházejícím kouři z balkonu ve třetím patře bytového domu v ulici K. J. Erbena.

Jako první se na místo dostavila hlídka Policie České republiky z oddělení hlídkové služby a hlídka strážníků Městské policie z Mostu. Strážníci, kteří jsou vyškoleni a pravidelně se účastní školení nosičů dýchací techniky u hasičského záchranného sboru, se vystrojili dýchací technikou a v součinnosti s hlídkou Policie České republiky ještě před příjezdem hasičské jednotky za použití hadice z nástěnného domovního hydrantu požár izolace na balkoně likvidovali.

Jednotka hasičů po příjezdu na místo provedla odvětrání domu a závěrečnou kontrolu požářiště.

Příčina a škoda jsou součástí dalšího šetření.

2004balkon2

Poničený balkon. Foto: Michal Hrdlička

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru