Loupež u Kahanu! Muž dostal ránu do hlavy a přišel o peníze. Pachatele teď obvinili
ilustrační foto
Most

Most - Mostečtí kriminalisté objasnili případ zvlášť závažného zločinu loupeže, který se měl stát koncem září, a obvinili z něj 32letého muže z Mostu.

Ten měl krátce po půlnoci na chodníku u obchodního centra Kahan přistoupit k poškozenému muži, který zrovna držel v ruce peněženku a bankovky, které si hodlal do portmonky uložit.

"Neznámý ho měl udeřit do týla hlavy, muž ztratil rovnováhu a upadl na zem. Při tom mu obviněný vytrhl z ruky finanční hotovost ve výši 1 800 korun a z místa poté utekl. Poškozený tak přišel o peníze, k jeho zranění nedošlo," uvedla policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Obviněný byl již za loupeže potrestán a z vězení přišel loni. Vyšetřovatel podal podnět k vazebnímu stíhání. Soud muže do vazby poslal. Odcizené peníze nebyly zajištěny.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru