Muž a žena kradli čokolády při nouzovém stavu. Žena šla do vazby, oběma hrozí osmiletý trest
Ilustrační foto
Most

Mostecko - Na policii skončila minulý týden 23letá žena z Mostu. Ta měla v odpoledních hodinách v mosteckém supermarketu odcizit čokolády v hodnotě 599 korun. Ty si ještě v obchodě ukryla do nákupní tašky a poté prodejnu bez placení opustila.

"Při odchodu byla zadržena pracovníky ostrahy a předána policii. Už v minulosti byla za krádež potrestána a odsouzena. Čin měla spáchat v době vyhlášení nouzového stavu a tím naplnila skutkovou podstatu zločinu krádeže. Vyšetřovatel ženu obvinil a státnímu zástupci podal podnět k vazebnímu stíhání. Žena byla do vazební věznice eskortována," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková.

Na nákup za pět prstů vyrazil minulý týden i 36letý Mostečan. Zamířil do litvínovského marketu a vybral si v oddělení s cukrovinkami čokolády, které však nezaplatil. Na místě ho zadrželi pracovníci prodejny. Jak se ukazalo, muž už v minulosti kradl a byl potrestán nepodmíněně a z vězení se vrátil loni. "Mostečan je stíhán na svobodě a i jemu za zločin hrozí trest odnětí svobody na dvě léta až osm let," dodala mluvčí policistů.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru