Rodinný spor rušil sousedy v domě, hádka se pak přesunula do parku
Ilustrační foto
Most

Most - Po desáté hodině večerní přijal pracovník mostecké městské policie na lince 156 oznámení o údajné rvačce sousedů v domě.

K události byla vyslána motohlídka strážníků, kteří účastníky konfliktu zastihli při odchodu z domu. Strážníkům sdělili, že byli na návštěvě a došlo k rodinné rozepři a ujistili je, že odchází domů.

Strážníci pak upozornili rodinu, u které došlo k hádce, že je po 22. hodině a nemají rušit noční klid. Místo události pak opustili.

O dvacet minut později však museli znovu vyjíždět na oznámení, že se rodinný spor přesunul do parku před domem. Strážníci obě rodiny důrazně upozornili, aby se rozešli do svých domovů, a zúčastnění výzvu uposlechli.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru