Auta po nehodě u Lužic skončila v poli, lidé v nemocnici
Ilustrační foto. Zdroj: HZS ČR
Most

Lužice - Dopravní policisté o víkendu vyšetřovali okolnosti nehody, která se stala na silnici III. třídy nedaleko obce Svinčice na Mostecku.

Tam na křižovatce silnic od Lužic a Svinčic došlo ke střetu dvou osobních vozidel, která byla po nárazu odhozena mimo vozovku do kukuřičného pole.

"Účastníci nehody byli odvezeni na vyšetření do zdravotnického zařízení. Dechová zkouška u řidičů vyloučila požití alkoholu," uvedla mostecká policejní mluvčí Ludmila Světláková. Hmotnou škodu policisté odhadli na částku 70 tisíc korun. Příčina nehody a míra zavinění je předmětem šetření dopravní policie.

Během víkendu, od pátku do neděle, vyjížděli dopravní policisté v Ústeckém kraji k řešení 77 dopravních nehod a havárií. V pátek došlo k 36 nehodám, v sobotu k 28 a v neděli k 13 nehodám. Nikdo nebyl usmrcen. Těžce zraněn byl 1 člověk a lehké zranění utrpělo 19 osob. Hmotná škoda byla vyčíslena na 3 354 000 korun.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru