Řidička (28) v Mostě havarovala a okamžitě zmizela. Za hodinu opilá zavolala policii
Ilustrační foto
Most

Most - Žena ve věku 28 let z Mostu čelí obvinění z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky. Havarovala, ujela a když na sebe zavolala policii, byla značně opilá.

Řidička osobního vozu značky Škoda jela v Mostě po ulici J. E. Purkyně k ulici Žatecká, kde na křižovatce nedala přednost v jízdě jinému vozidlu, které jelo po hlavní značené silnici, a střetla se s ním.

Řidička škodovky na místě nehody nezůstala. Naopak vycouvala od nabouraného vozidla a rozjela se po ulici Žatecká směrem ke kruhovému objezdu s ulicí Pod Koňským vrchem. "Následně sama asi po hodině přivolala policii. Policisté u ní provedli dechovou zkoušku na alkohol, která byla pozitivní s výsledkem 1,40 g/kg alkoholu," uvedla tisková mluvčí Policie ČR Ludmila Světláková.

Na vozidlech vznikla hmotná škoda ve výši 70 tisíc korun. Ke zranění osob nedošlo.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru