Prodej drogy skončil rvačkou na Budovatelce! Kupující připravil prodávajícího o marihuanu i o mobil
Ilustrační foto: CC0
Most

Mostecko - Mostecká policie obvinila z trestného činu krádeže 21letého mladíka z Litvínova. Ten měl minulý měsíc kontaktovat přes sociální sítě poškozeného, kterého nezná, a měl po něm chtít marihuanu. Dvojice se dohodla a sešla se k prodeji drogy v Mostě na ulici Budovatelů.

Poškozený obviněnému měl předat sáček s drogou a chtěl za ní peníze. "Místo platby došlo ale ke slovní rozepři a následně i k vzájemnému fyzickému napadení, kdy obviněný využil situace, že poškozený upadl na zem a při tom mu vypadl z oděvu mobilní telefon. Obviněný mobilní telefon vzal ze země a následně z místa potyčky odešel k vozidlu a odjel pryč," uvedla mluvčí mostecké policie Ludmila Světláková.

Shodou okolností se poblíž nacházeli strážníci, kterým poškozený uvedl, že byl napaden a okraden o mobil. Hlídka následně vozidlo vypátrala a věc předala Policii ČR. Obviněný popíral, že by u sebe měl cizí telefon, na policejním oddělení však u něj policisté mobilní telefon zajistili. Zajistili i sáček s rostlinným materiálem.

Policisté z obvodního oddělení Most se nyní v přestupkovém řízení zabývají držením drogy obviněným a kriminalisty toxi týmu bude zajímat i to, kde poškozený drogu získal a neoprávněně s ní obchodoval.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru