Na nákupech v cizím sklepě: Pivo, brambory i česnek si naložil do výtahu a odvezl k sobě domů
Ilustrační foto
Most

Most - Policisté obvodního oddělení Most objasnili případ krádeže vloupáním ze sklepní kóje. Podle nich měl 30letý muž z Mostu v domě v centru města odcizit věci z cizího sklepa.

Do sklepního suterénu obytného domu se dostal pomocí vlastních klíčů a tam následně u jedné kóje násilím překonal vstupní plaňkové dveře. Uvnitř z uložených věcí si poté vybral pět kilogramů brambor, dvě kila česneku, 20 lahví piva a šest plechovek s pěnivým mokem.

Lup si následně uložil do výtahu a odvezl k sobě domů. Kradl, i když byl v posledních třech letech odsouzen k podmíněnému trestu a je ve zkušební době. Za tuto krádež mu hrozí v případě odsouzení až tříletý trest odnětí svobody s ohledem na trestní minulost. Jak s odcizenými věcmi naložil, obviněný policistům nesdělil. Mostečan je stíhán na svobodě.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru