Opilý řidič v mostecké ulici poškodil čtyři auta. Teď má na krku ohrožení pod vlivem návykové látky
Ilustrační foto
Most

Most - Vyšetřovatel mostecké policie obvinil z přečinu ohrožení pod vlivem návykové látky 47letého muže z Mostu. Ten měl v létě v podvečerních hodinách řídit bez řidičského oprávnění své motorové vozidlo. A havaroval.

V ulici Obránců míru v Mostě se plně nevěnoval řízení automobilu a způsobit měl dopravní nehodu. Při řízení narazil do zaparkovaného vozidla, které bylo nárazem odhozeno na jiné auto. Na místě nehody nezastavil, ale pokračoval v jízdě a opět najel do dalšího zaparkovaného automobilu, následně do jiného a zase jel dál až ke křižovatce, kde zastavil.

"Řidič se na místě nehody podrobil dechovým zkouškám na alkohol, které byly pozitivní. Policisté mu naměřili přes jedno promile alkoholu v dechu. Přítomnost alkoholu v krvi pak prokázal toxikologický rozbor krve. Na vozidlech muž zanechal škodu za dvacet tisíc korun," uvedla k výsledkům vyšetřování mluvčí policistů Ludmila Světláková.

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru