Policisté hledají školačku. Chodí do 8. třídy, odhadem vypadá až na 17 let
POHŘEŠOVANÁ DÍVKA: FOTO: DATABÁZE PČR
Most

Most – Mostečtí kriminalisté z pátracího týmu žádají veřejnost o spolupráci při hledání nezletilé dívky. Pohřešovaná odešla 24. dubna letošního roku z Dětského domova Mosťáček do školy, kam už nedošla.

Žákyně 8. třídy se měla v odpoledních hodinách vrátit zpět do domova. Do současné doby o sobě nedala vědět a není kontaktní. Dívka je štíhlé postavy, výška 165 cm a má červené vlasy spletené do dvou copů. V době odchodu měla na sobě černou mikinu a tepláky, hnědofialovou bundu, bílé boty značky Nike a školní černý batoh. Na čtení používá dioptrické brýle.

Pohřešovaná není v ohrožení života nebo zdraví. Pokud děvče uvidíte nebo máte jakékoliv informace k jejímu výskytu, kontaktujte policisty na lince 158. Děkujeme za spolupráci," uvedl policejní mluvčí Václav Krieger.  

REKLAMA

REKLAMA

Podmínky užití

Texty označené jako (PR) nebo (PI) případně Reklamní sdělení či Sponzorováno jsou placenou inzercí.

Obsah tohoto webu je chráněn autorským zákonem. Přepis, šíření či další zpřístupňování obsahu tohoto webu či jeho části veřejnosti, a to jakýmkoliv způsobem, je bez předchozího souhlasu vydavatele webu výslovně zakázáno.

Za obsah inzerátů nese odpovědnost jejich zadavatel. Redakce se nemusí s obsahem inzerátů ztotožňovat a nenese žádnou odpovědnost za případné škody, které jejich zveřejněním vzniknou.

Nahoru